O Kmetiji Žnidaršič

Dandanes, ko se je vse že moderniziralo, ima tradicija še toliko večji pomen in ni lepšega, ko v domu zadiši po domačem kruhu in pecivu. Na kmetiji Žnidaršič tradicija živi naprej in veseli smo, da jo lahko delimo z vami. Ukvarjamo se z dopolnilno dejavnostjo peke kruha v krušni peči ter peke domačih piškotov, potic ter peciva. 

Vsi naši pekovski izdelki so narejeni na čim bolj naraven način, brez nepotrebnih primesi pekarske industrije. Že na prvi pogled boste vedeli, da so narejeni tako kot doma, za svojo družino, ob prvih grižljajih pa boste občutili, da se razvajate z nečim boljšim. 

Sicer smo manjša kmetija, ki se ukvarja z govedorejo in poljedelstvom. V hlevu imamo krave molznice, sejemo pa tudi žita – predvsem pšenico, iz katere izdelujemo naše izdelke.

Narejeno in pečeno z ljubeznijo

Pri peki kruha in peciv si vzamemo čas in delamo po tradicionalnih receptih. Ponosni smo, da smo prepoznavni po dobrem kruhu, domačih medenjakih in drugih dobrotah. Naši piškoti so na voljo v trgovini Kmetijske zadruge v Trebnjem ter na Kmečki in rokodelski tržnici v Trebnjem, vsako soboto dopoldne. Dobrodošli pa ste tudi na domu.

Veseli bomo, če nas pokličete tudi ob posebnih priložnostih, kot so praznovanja, birma, poroka in podobno, da vam pripravimo dobrote po vaših željah.

 

Naročila

M: 031 645 185
T: 07 346 30 55
T: 07 346 31 55

 

Najdete nas

Tržnica Trebnje
vsako soboto od 8-12ih

Jezero 5b, Trebnje
po naročilu

V poslovalnicah KZ Trebnje:
Trebnje, Šentrupert, Mokronog, Mirna peč